Het Magische Labyrinth

Het Magische Labyrinth, ook wel ‘Memory in een ingenieus jasje’!

Stap voor stap ontdek je waar de muren van het labyrint zich bevinden. Tenminste als je onthoudt waar je reeds tegenaan gebotst bent.

Kan jij als eerste de vijf verschillende fiches verzamelen?

Niet in voorraad

Normale prijs: € 29,95

€ 22,50

Meer informatie
Details

Het spel: Leg het labyrint in de doos en maak met de muren een doolhof. Zorg er wel voor dat alle vakjes vanuit elke hoek bereikbaar blijven. Leg het vloerplan op het labyrint en draai een paar keer met de doos. Hang de metalen kogel tegen de onderkant van het vloerplan zodat de magneet van de leerling de kogel vasthoudt. 

Elke speler zet een tovenaarsleerling op een hoekveld. Op het spelbord ligt telkens één fiche. De speler die deze fiche het snelst met zijn leerling bereikt, mag het fiche van het spelbord nemen en houden. Daarna wordt er een nieuwe fiche op het spelbord gelegd. Natuurlijk moet je de ondergrondse muren van het labyrint ontwijken.

Wie aan de beurt is, gooit de dobbelsteen. Daarna mag je jouw leerling evenveel vakjes horizontaal of verticaal verplaatsen als het aantal ogen aangeeft. Als je tijdens die verplaatsing tegen een muur botst, zal je kogeltje vallen. Je beurt zit er meteen op en je begint opnieuw in jouw starthoek.

In de speldoos: 24 houten muren, 24 fiches met magische symbolen, 1 buidel, 1 dobbelsteen, 4 metalen kogels, 4 tovenaarsleerlingen, een spelbord bestaande uit een ondergronds labyrint en een vloerplan. De spelregels zijn in het Nederlands.

Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd vanaf 6 jaar
Manufacturer 999 Games
Aantal spelers 2-4 Spelers
Speelduur Ca. 20 - 30 min
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Puzzlingworld