Save-the-date-nk-legpuzzelen

SAVE THE DATE | NK legpuzzelen 2019

We zijn al weer bezig voor het NK 2019. Afspraken maken met de huidige locaties, maar ook het zoeken van nieuwe locaties. Hieronder een overzicht van locaties en data die zijn vastgelegd.

   Dag  Datum  Plaats  Locatie  Opmerkingen
 1.   Vrijdag  11-01-2019   Roelofarendsveen   Restaurant Wagenaar   Met diner Mogelijk       
 2.  Zaterdag   12-01-2019  Roelofarendsveen  Restaurant Wagenaar   Met diner Mogelijk       
 3.   Zondag  13-01-2019  Roelofarendsveen  Restaurant Wagenaar    Met diner Mogelijk        
 
 

Meedoen in 2019?

Inschrijven kan pas wanneer alle locaties en data bekent zijn. Heb je nog nooit meegedaan met het legpuzzelkampioenschap? Schrijf je hieronder in en we houden je op de hoogte, want hoe leuk is het om met vrienden, of vriendinnen een gezellige avond te puzzelen! En wie weet maak je kans op een plek in de finale. 

In teams van 4 personen zal gestreden worden voor een plaatsje in de finale, daarnaast gaan de eerste drie teams naar huis met waardebonnen (eerste € 80,- | tweede € 60,- | derde € 40,-). In alle voorrondes zal een puzzel van Jumbo / Jan van Haasteren gemaakt worden van 1000 stukjes.

Word lid van onze facebookpagina en volg al het nieuws over de legpuzzelkampioenschappen. Wil je meer informatie, bel dan naar 06-46602070.

Voor 2019 willen we voorrondes gaan orgniseren door heel het land. Dus misschien ook wel bij u in de buurt! Wilt u op de hoogte blijven als er nieuws is over het NK Legpuzzelen 2019 vul hieronder uw e-mail adres in en meldt u aan. (Dit is niet nodig als u eerder heeft deelgenomen). Weet u een leuke locatie waar we in de toekomst een voorronde zouden kunnen organiseren? Stuur ons een e-mail met de naam en woonplaats. Na de finale gaan we hier naar kijken.