Khet 2.0

Khet 2.0. is helaas niet meer leverbaar. Wij importeerde Khet rechtstreeks van de leverancier en konden zo exclusief Khet aan u leveren.


Voor zover wij hebben begrepen is de licentie verkocht en zal Khet opnieuw uitgegeven gaan worden. Dit wordt sowieso 2018 voordat Khet weer leverbaar is.


Wilt u vrijblijvend een e-mail ontvangen als er weer nieuws is, stuur ons dan een e-mail naar ons.


Khet Beamsplitter | The Eye of Horus is nog wel leverbaar!

Niet in voorraad

€ 44,95
Meer informatie
Details

Khet 2.0 is een fantastisch Laser-schaakspel in een nieuw jasje en met enkele aanpassingen. Nieuw bij khet 2.0 is dat de laserstraal in een speelstuk zit; de sfinx. Daarnaast is er nog een nieuw speelstuk de Anubis

De bedoeling van Khet is om met je eigen laserstraal de farao van je tegenstander te raken. Door het verplaatsen of verdraaien van de spiegeltjes kan je de laserstraal veranderen. ?Om de beurt speel je met één van de Egyptische speelstukken met of zonder spiegel. Je beschikt over vier verschillende speelstukken: de farao, obelisk, piramide, djed, Sfinx en Anubis.

Als je aan de beurt bent mag je een speelstuk één stap verzetten of draaien. Elke beurt wordt afgerond door je eigen laser af te vuren. De spiegels bepalen het pad van de laserstraal. Wordt een speelstuk geraakt (niet op een spiegeltje) door de laserstraal, dan verdwijnt het direct van het speelveld.

Het uiteindelijke doel van Khet is om de farao van je tegenstander te raken, maar pas op dat jouw farao niet geraakt wordt, want dan ben je uitgespeeld.

Khet is bekroond door Mensa als beste spel en genomineerd voor Toy of the Year in de Verenigde Staten. Khet 2.0 wordt geleverd met batterijen. Bekijk onderstaande filmpje voor de speluitleg (helaas in het Engels).

De Nederlandse importeur is helaas gestopt met de levering van Khet. Wij hebben het spel nu rechtstreeks ingekocht. De handleiding is alleen in het Engels. Wilt u een Nederlandstalige handleiding, stuur dan een e-mail naar rene@puzzlingworld.nl

 

Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd vanaf 8 jaar
Manufacturer Nee
Aantal spelers 2 Spelers
Speelduur 45 minuten
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Puzzlingworld
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Laser Chess Laser Chess
€ 44,95
Khet 2.0 Beamsplitter / Eye of Horus Khet 2.0 Beamsplitter / Eye of Horus

Normale prijs: € 14,95

€ 9,95

Laser Maze Laser Maze

Normale prijs: € 32,50

€ 29,95

Gravity Maze Gravity Maze

Normale prijs: € 32,50

€ 29,95

Yinsh Yinsh

Normale prijs: € 29,95

€ 27,50