Vortex

Vortex is een heel leuk, nieuw bordspel voor de hele familie. Het dynamische spelbord zorgt voor een unieke spelervaring en dankzij de vele variaties is ieder spel weer een uitdaging!

Het basisspel (Crossing en de variant Crossing Advanced) is geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 8 jaar. Voor jongere spelers (vanaf 6 jaar) is er een speciale Cat & Mouse variant.

Op Voorraad

Normale prijs: € 39,95

€ 32,95

Meer informatie
Details

Het basisspel van Vortex is Crossing en heeft als doel om zo snel mogelijk je gekleurde routers naar de overkant van het bord te verplaatsen.

Draai de torens op het dynamische spelbord om jouw gekleurde routers richting jouw doel te verplaatsen. Wees je tegenstanders te slim af, maar pas op, iedere speler heeft z'n eigen strategie! Je zult al snel merken dat je tactisch moet spelen om je doel te halen.

Dankzij het dynamische spelbord is geen enkel spel hetzelfde. Samen met je medespelers spreek je de start- en doelposities af. Speel je bijvoorbeeld met 2 of 3 spelers dan kun je ieder met 2 kleuren tegelijk spelen en met 4 spelers is het weer mogelijk om maar met 2 kleuren te spelen. variaties genoeg!

Naast spelvariant Crossing zijn er nu al vier andere varianten; Crossing Advanced, Cat and Mouse, solitary en Extensions.

Voor meer informatie kijk op de community pagina van Vortex.

Inhoud: 1 spelbord, handleiding voor het basisspel, 19 witte torens, 49 routers, 48 gekleurde routers in 7 kleuren en 49 gekleurde controllers.
 

Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd vanaf 8 jaar
Manufacturer Tactrics
Aantal spelers 2 Spelers
Speelduur 20 minuten
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Puzzlingworld
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Hive Hive
€ 24,95
Khet 2.0 Khet 2.0
€ 44,95
Yinsh Yinsh

Normale prijs: € 29,95

€ 27,50

Gipf Gipf

Normale prijs: € 29,95

€ 27,50

Blokus Refresh Blokus Refresh
€ 39,95