Kamisado Pocket

Kamisado Pocket, is een abstract spel genre dammen, schaken, Zèrtz, … .

Spelbeoordeling: Geluk is niet van toepassing op dit spel, wel strategie en inzicht. Voor de liefhebber van abstracte spelen is dit spel licht verslavend, een echte topper. Kamisado is een must voor elke liefhebber van het abstracte genre. Bovendien is de kwaliteit van het spell meer dan ok!

Op Voorraad

€ 16,95
Meer informatie
Details

Elke speler beschikt over 8 torens en probeert één van die torens op de basislijn van de tegenstander te plaatsen. Het spelbord bestaat uit 64 vakjes verdeeld over 8 rijen, 8 kolommen en 8 kleuren.

Voorbereiding: De spelers gaan tegenover elkaar zitten en leggen het spelbord tussen hen in. De eerste rij aan hun kant van het spelbord is hun basislijn. Één speler kiest de witte torens, de andere de zwarte (De zwarte torens maken de openingszet). Op elke toren staat een chinees teken in één van de acht kleuren van de vakjes op het spelbord. De spelers plaatsen hun torens op hun basislijn waarbij de kleur van het chinees teken op de toren overeenstemt met de kleur van het vakje op de basislijn.
Spelverloop: Zwart begint het spel door één van zijn torens te verplaatsen. De verplaatsing gebeurt altijd in een rechte lijn, over een onbeperkt aantal vakjes, ofwel recht vooruit ofwel diagonaal vooruit, nooit achteruit of zijdelings. De beweging kan enkel over lege vakjes en moet ook op een leeg vakje eindigen. Vanaf nu geldt de volgende regel: “De speler die aan zet is, moet de toren met het chinees teken in de kleur van het vakje waar de andere speler zijn toren stopte, verplaatsen”. Als het kan, is verplaatsen verplicht. Indien je niet kan verplaatsen, is de andere speler opnieuw aan de beurt met de kleur van het vakje waar de onverplaatsbare toren op staat. Zit het spel compleet vast, dan verliest de speler die als laatste verplaatst heeft.
De Winnaar: Één spelletje wordt gewonnen door de speler die met een toren de basislijn van de tegenstander raakt. Een partij wordt gespeeld tot een vooraf vastgelegd aantal punten
Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd Vanaf 10 jaar
Manufacturer Huch
Aantal spelers 2 Spelers
Speelduur 20 minuten
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Puzzlingworld