Laser Chess

Laser Chess is Khet in een nieuw jasje. Nu ook direct leverbaar in Nederland.


Op de beurs in Nurnberg het spel gespeeld. Het spel heeft dezelfde regels als Khet, alleen in een heel nieuw (beter) jasje gestoken.


Op Voorraad

€ 44,95
Meer informatie
Details

Laser Chess is een fantastisch Laser-schaakspel in een nieuw jasje en nog beter te spelen. Laser Chess heeft dezelfde spelregels als khet 2.0.

De bedoeling van Laser Chess is om met je eigen laserstraal de koning van je tegenstander te raken. Door het verplaatsen of verdraaien van de spiegeltjes kan je de laserstraal veranderen. ?Om de beurt speel je met één van de speelstukken met of zonder spiegel. Je beschikt over vier verschillende speelstukken: enkele spiegel, dubbele spiegel, blokker en natuurlijk de koning 

Als je aan de beurt bent mag je een speelstuk één stap verzetten of draaien. Elke beurt wordt afgerond door je eigen laser af te vuren. De spiegels bepalen het pad van de laserstraal. Wordt een speelstuk geraakt (niet op een spiegeltje) door de laserstraal, dan verdwijnt het direct van het speelveld.

Het uiteindelijke doel van Laser Chess is om de koning van je tegenstander te raken, maar pas op dat jouw koning niet geraakt wordt, want dan ben je uitgespeeld.

Het originele spel Khet is bekroond door Mensa als beste spel en genomineerd voor Toy of the Year in de Verenigde Staten. Laser Chess wordt geleverd met batterijen. Bekijk onderstaande filmpje voor de speluitleg (helaas in het engels).

Voor Nederlandse spelregels, klik dan hier.

Extra informatie
Extra informatie
Leeftijd vanaf 8 jaar
Manufacturer ThinkFun
Aantal spelers 2 Spelers
Speelduur Oplopend, afhankelijk van de opdracht
Verzending

Alle bestellingen voor 16:00 uur worden de volgende werkdag geleverd! Kijk voor een overzicht op de pagina levertijden.

De verzendkosten voor Nederland zijn:

* Bestellingen boven de € 75,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

* Bestellingen tussen de € 35,- en € 75,- wordt € 2,95 in rekening gebracht.

* Bestellingen onder de € 35,- wordt € 4,95 in rekening gebracht.

Voor bestellingen naar het buitenland, kijk dan op de pagina Interanationale informatie

Retour

Gelukkig komt het maar heel weinig voor, maar het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht wat niet aan de verwachtingen voldoet, of dat de jarige het cadeau al heeft.

Geen probleem. Als u binnen 14 dagen na levering de artikelen retourneerd zullen wij het bedrag terug storten op uw rekening. Voor de volledige retour instructies kijk dan op de pagina bestelling retourneren

Puzzlingworld
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:
Circuit Maze Circuit Maze

Normale prijs: € 32,50

€ 29,95

Gravity Maze Gravity Maze

Normale prijs: € 32,50

€ 29,95

Laser Maze Laser Maze

Normale prijs: € 32,50

€ 29,95

Khet 2.0 Khet 2.0
€ 44,95